Containerudlejning

Containerudlejning er et af vores helt store kerneområder. Uanset dit behov, har du hos Hanstholm Containertransport A/S mulighed for at leje lige netop den eller de containere, der matcher dit behov. Vi har containere til et hvert formål, og vi vejleder dig gerne i hvilken container du skal bruge.
Hanstholm Containertransport A/S sørger naturligvis for transport af de containere du lejer. Skal containeren tømmes, eller skal den fragtes et andet sted hen, klarer vi også det.

 

Åbne Containere

Hos Hanstholm Containertransport A/S har vi et stort udvalg af åbne containere. Vi har 50 åbne og 50 væsketætte containere i størrelser fra 10 meter til 40 meter.
Disse containere er især velegnede til olieforurenet jord, minkkroppe til destruktion, beton til ned knusning og generelt affald.
Når det gælder affald, er Hanstholm Containertransport A/S godkendt til affaldsindsamling af Miljøcenter Roskilde.

 

Lukkede containere

Vores lukkede containere er især velegnede til brændbart affald og genbrugsmateriale. Vores lukkede containere findes i størrelser fra 5 meter til 30 meter.

 

Isolerede containere

En af grundene til at vælge en isoleret container, er at der ikke dannes kondens på indersiden. Dette gør den optimal til fugtfølsom opbevaring, som for eksempel flyttegods. Især om vinteren, hvor der kan være store temperatursvingninger, er en isoleret container det bedste valg. En isoleret container er også et oplagt valg, hvis du har brug at opbevare noget over længere tid: En mobil lagerenhed, vi kan flytte efter aftale.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok