Vores værdier

Hanstholm Containertransport A/S ligger strategisk godt i Hanstholm i det nordvestlige Jylland. Vores placering er unik, fordi vi har Danmarks største konsumhavn som nærmeste nabo. Samtidig har vi havne som Hirtshals og Frederikshavn i relativ kort nærhed. Derudover har vi kun halvanden times kørsel til nærmeste motorvej.

Hos os sætter vi en ære i godt håndværk og god service - for – det at drive en moderne vognmandsforretning anser vi nemlig som et håndværk. Et håndværk, med alt den faglige stolthed og ære der følger med.

Alle hos Hanstholm Containertransport A/S, sætter en personlig ære i at alle tidsfrister overholdes. Det er din garanti for levering til tiden. Alle vores lastbiler er på danske plader – lige som alle vores chauffører har danske kørekort og chaufføruddannelsesbeviser. Løbende efteruddannelse af vores chauffører sikrer dig, at kvaliteten altid er i top. Det er jo trods alt dit gods vi fragter.

Hanstholm Containertransport A/S er din foretrukne samarbejdspartner, når det gælder seriøs og pålidelig transport. Hanstholm Containertransport A/S er naturligvis medlem af DTL - Danske Vognmænd.

Ved transport ind og ud af EU, sørger vores speditør for lovmæssige fortoldninger. Sådan at dit gods kommer sikkert frem.

 

Vores historie

Hanstholm Containertransport A/S er et familieejet firma, med rødder helt tilbage til 1931. Den gang startede firmaet med en enkelt lastbil, men i dag er vognmandsforretningen vokset sig stor. I dag ejes virksomheden af Jens Hyldgaard Petersen, også kendt som Container Jens, som i 1984 overtog virksomheden. Allerede nu, er næste generation på vej ind i firmaet: Både på kontoret og på landevejen. Så selvom virksomheden er i rivende udvikling, er det dog stadig de gamle værdier der gælder endnu: Nærhed, engagement og personlig betjening.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok