Værkstedet

Hos Hanstholm Containertransport A/S har vi eget værksted til vores vognpark. Det har vi valgt, fordi vi vil være helt sikre på, at vores vognpark altid er i orden. Ikke kun fordi det er billigere, løbende at vedligeholde – men – også fordi vi tror på, at et vedligeholdt vogntog også er et mere trafiksikkert vogntog. Vi har en høj standard, hvilket afspejles i vores vognpark.
I forbindelse med vores værksted, har vi også tilknyttet et UnoX tankanlæg med offentlig adgang for vognmænd. På værkstedet er der mulighed for at købe ”adblue” og wire til hejsbiler.

Salg af AdBlue

Hos Hanstholm Containertransport A/S sælger vi AdBlue til lastbiler. Vi tager hånd om miljøet, og vi sørger derfor altid for korrekt håndtering af AdBlue. AdBlue sælges udelukkende til erhvervsdrivende med lastbiler. Der er ikke mulighed for at købe AdBlue som privat, da private dieselbiler ikke er designet til at kunne håndtere AdBlue.

Salg af wire til hejsbiler

Salg af wire til lastbiler, sker gennem vores værksted. Vi sælger udelukkende kvalitetswire, og vejleder gerne i valg af tykkelse og styrke.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok