full
border
#666666
http://hanstholmcontainertransport.dk/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://hanstholmcontainertransport.dk/
#26ade4
style1
Her ses en af vores lastbiler med tank

Mød holdet

Personalet på kontoret, er de første du møder, når du retter henvendelse til Hanstholm Containertransport A/S. Det er på kontoret, at vi planlægger vores ruter, og det er på kontoret, vi tager kontakten til vores kunder. Vores kunder er altid velkommen på vores kontor: Vi giver vores kunder den samme gode betjening, uanset om vi kontaktes via mail, telefon eller personligt fremmøde.

Har du lyst til at se nærmere på vores lastbiler, beder vi dig dog først rette henvendelse på kontoret.

På pladsen omkring vores kontor, på vores lagre, på vores værksted og i vores vaskehal, arbejdes der hver dag på at skabe de detaljer, der skaber Hanstholm Containertransport A/S: Det er nemlig vores ansattes indlevelse i deres arbejde, der er med til at skabe Hanstholm Containertransport A/S.

På landevejen møder du vores chauffører. Hanstholm Containertransport A/S ved, at en dygtig og imødekommende chauffør, er en vigtig del af virksomhedens ry og omdømme. Vores chauffører er vores fælles garanti for sikker transport fra A til B. På landevejen, sætter vores chauffører en ære i at være kundens garant: Chaufføren holder løbende øje med sin last. Derved kan vi forebygge eventuelle problemer i tide, førend de opstår.

default
Loading posts...
link_magnifier
#b40f16
on
fadeInDown
loading
#b40f16
off
menu